Bezoeker

Bezoeker

/
Limagro 2019: De land- en tuinbeurs die Limburg doet stralen!
 
Hou je van het buitenleven of van de natuur? Dan is dit hét evenement voor jou! Na drie succesvolle edities gaat Limagro in 2019 nog een stapje verder. We breiden onze land- en tuinbouwbeurs uit naar een outdoor fair waardoor je van een nog breder gamma aan bezienswaardigheden kan genieten. Van swimming & wellness tot outdoor machines & BBQ. Je vindt het hier allemaal terug!
 
Ben je misschien op zoek naar ideeën om je tuin wat gezelliger en mooier in te richten? Ben jij een echte natuurliefhebber of fascineert de landbouw jou enorm? Hou dan zeker Limagro verder in de gaten!
Limagro is meer dan alleen een boeiende land- en tuinbeurs. Door de vele randanimatie en het dierenpark voor de jongsten en dierenvrienden onder ons, is het een topbestemming voor een leuke en originele familie-uitstap. Voor kinderen jonger dan 14 jaar is de toegang zelfs gratis!
 
Naast deze boeiende bezienswaardigheden hebben wij voor u nog een spectaculaire verrassing. Op Sentower Park zal er tijdens Limagro een internationale jumping plaatsvinden. Ruiters van over heel de wereld zullen het beste van zichzelf geven om de eerste plaats te veroveren.
 
Het wordt absoluut een weekend om niet te vergeten!
 
Tickets: 
 
 
Praktische info:
 
Openingsuren:
Vrijdag 9 augustus: 11u00 – 18u00
Zaterdag 10 augustus: 11u00 – 18u00
Zondag 11 augustus: 11u00 – 18u00
 
Entree:
+14j = 5 euro
-14j = GRATIS