Exposant

Exposant

/

Limagro 2019

 

Met veel trots presenteren wij jullie de vierde editie van de Limagro beurs van 9 tem 11 augustus.

 

“Limagro – “buitengewoon buitenleven”

 

Na de successen van de vorige edities zal dit event weer plaatsvinden op de domeinen van Sentower Park te Oudsbergen (BE). Tijdens dit weekend willen wij een groot aantal bezoekers lokken door hen een attractieve beurs aan te bieden, maar wij zullen ook doelgericht op zoek gaan naar UW potentiele klanten. Dit willen we op verschillende manieren bereiken namelijk:

 

  • Het doelgericht aantrekken van uw potentiele klanten. Door het aanspreken van ons uitgebreid netwerk, het adverteren in tal van vakbladen en het meedenken over het profiel van uw klanten, zullen wij ervoor zorgen dat de juiste mensen aanwezig zijn op de beurs. Ook u kan uw vaste klanten reeds aansporen, immers elke standhouder krijgt een x-tal gratis toegangskaarten die u kan uitdelen aan uw beste klanten.
  • Na het succes van de vorige edities, zullen we het event naar een hoger niveau tillen! Dit zal zich vertalen in een toeneming in het aantal bezoekers, standhouders, etc.. Met een breder gamma, extra shows en randanimaties worden u en uw klanten geëntertaind zodanig dat we er samen een memorabel weekend van kunnen geven!
  • Aangezien we vanaf dit jaar ook wat meer willen focussen op de tuinsector kan het een zeer leuke kans zijn om uw producten te tonen aan onze bezoekers. Een unieke kans voor u om uw producten in de kijker te brengen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we geen focus leggen op de landbouw sector. Deze blijft ook zeer belangrijk in ons gamma.  

 

Om deze beurs extra dynamiek en animo te geven, zal er tijdens deze beurs een internationale paardenwedstrijd gehouden worden. Deze jumping is niet zomaar een jumping, maar behoord bij de grootste wedstrijden van België. Met deelnemers vanuit +-40 landen, grote VIP-loges, showproeven, etc.. beloofd het een fantastische wedstrijd te worden!

 

“Down to business”

 

In de hoop uw interesse te hebben kunnen wekken in Limagro, geven wij hierbij de mogelijkheden om deel te nemen aan deze beurs (prijzen zijn exclusief BTW):

    - Stand 5m x 5m:     EUR

    - Stand 10m x 5m: 550 EUR

    - Stand 20m x 5m 950 EUR

    - Supplement tent (5m x 5m): 250 EUR

    - Elke extra m² buiten de tent: 10 EUR/m²

    - Elektriciteitspunt:

            60 EUR/aansluitingspunt 220V

            70 EUR/aansluitingspunt 380V

    - Per 500 EUR gespendeerd budget bieden wij u 20 gratis tickets aan (twv. €100)

 

Wij hopen u hiermee voldoende informatie te hebben gegeven en wij hopen dat wij, samen met u, er een fantastische vierde editie van Limagro van kunnen maken!

Reserveer uw stand

 

Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren

Limagro@sentowerpark.com